Dear…My Falling Star (This is not a fiction or fanfiction/curhat lah intinya\)

img1315.jpg

alone_with_you_by_negateven

“The old diary what’s been long forgotten
I brush off the dust and remember your grin
Just like before
Your picture remains here, the memories appear

My heart beat speeds up like it did in the past
It’s unfortude that that time couldn’t last
I begin to recall everything that i left behind

You’re my Peter Pan
This world’s so lonely without you
Let’s go back to our Neverland
Our memories are there
All our laughter, smiles, everything’s still there

You’ll always be my Peter Pan
No matter how long I have to stand
I’ll wait here for you
Because it’s not the end
I know I will meet you again”-Peter Pan by Silv3rT3ar

Yeah, tadinya aku lagi ngetik FF MWAG. Part ending. Bahkan aku udah ada rencana buat ngetik ff Just Once malam ini, tapi apa daya writers block nyerang malam ini. Dan akhirnya kepengen curhat gak jelas gini…

 

“Your small wings fluttering
As if they were waving
Seemed like you were telling me to follow after you
Your sad eyes looked at me
As you told your story
It was that night that the wind blew you right into my heart
My mind keeps wandering, thinking of you
I’m the one that is completely captivated by you
It’s like I’m mesmerized
Forgot to breath, oh my
If this is love I’m willing to go anywhere with you
It’s like we’re dancing
When I’m with you I”m not scared of anything
Be it a second or eternity
I know where I want to be

So baby dont go~
Yeah, take me anywhere with you and we’ll walk together forever, oh~
Oh, and when the world is ending
I’ll be right by your side
Please dont leave when the morning comes, please dont just disappear
Please tell me that you will alway be right here, oh~
It’s as I’m dreaming
Dont fly away, my beautiful butterfly

My beautiful butterfly”-Don’t Go by Silv3rT3ar

 

Ekhm, ini semacam surat yang tak sampai buat seseorang yang aku panggil Hyung. Seseorang yang selalu keukeuh bilang kalau aku ini temennya, seseorang yang keukeuh kalau selama ini…aku gak salah. Yeah, ketololan aku dimulai lagi. semacam memperalat, tapi aku tetep percaya. Aku iba, aku gak tega…

 

“Don’t need a map to guide me
My heart will find the way to go
Don’t care how long it takes me
No matter what, I’ll find through every foe

My heart beats just for you there is no moment that I’d forget you
If only your shadow was on the distant horizon above the sea

I raise my sail for the long quest
Riding the wind with no rest

Let the raging sea become quite and calm

Flowers bloom in the night
Moonlight makes the sea white
In the secret you’re my beautiful black pearl

Flowers bloom in the night
Moonlight makes the sea white
In the secret you’re my beautiful black pearl

My beautiful black pearl”-Black Pearl by Silv3rT3ar

 

Katanya, dia bakal pergi ke Jepang. Tohoku University. He forgot me. Yaiyalah, aku siapa? Selama ini dia dateng juga cuma buat cerita bongkahan hitam episode ceritanya aja. Sekarang semua orang ngebuka tangan buat dia, dia udah lupa sama aku, dia udah gak butuh aku.

Susah sih buat percaya kalau dia gak akan lagi ada disini, setelah perpisahan sama temen-temen kemarin, dia juga kayaknya bakalan beneran pisah sama aku setelah 4 tahun aku kenal dia.

Aku sih…cuma berharap aja, semoga dia baik-baik aja. Semoga dia bisa jauh lebih dewasa dan lebih berpikiran terbuka buat ngadepin masalahnya nanti. JANGAN CARI AKU LAGI. jangan ngeluh apapun lagi sama aku, jangan bilang kalau kamu sendiri lagi sama aku, jangan boongin aku lagi. aku emang bukan peraih medali di olimpiade kimia, juga bukan pemegang beasiswa dan pengejar beasiswa ke luar negri kayak kamu. Aku tau aku idiot, tapi pura-pura idiot di depan kamu…gak masalah buat aku. Aku cuma bisa senyum aja.

Jaga diri baik-baik. Selalu pertahanin ibadah kamu yang sering bikin aku berdecak kagum. Ini semacam maaf yang gak sampai, dan makasih karena udah nampung aku di hidup kamu. Aku sayang kamu. Aku mau frontal aja lah orang kamu gak akan baca ini :v

Masih inget lagu SNSD Star Star Star? Yeah, aku bakalan dengerin lagu ini lagi sampai kamu ke Jepang. aku gak mau denger kamu pamit, you know that i’m the one who dont want to let you go.

Plis, jarak Garut Tangerang aja udah bikin aku hela napas, apalagi jarak Indonesia Jepang?

Lupain aku aja, aku gak akan minta kamu buat inget aku. Kenangan kita juga, aku gak mau ada kenangan diantara kita /haha bahasanya\

Sampai jumpa di ufuk senyuman sang waktu,
aku tak akan menunggumu untuk yang kedua kali,
takkan membuat hitungan waktu untuk menanti,
aku hanya ingin menutup lembaran kita,,,

 

Mellow mellow ~~~

Dan orang gak tau aku netesin air mata buat ini.

For the last words ~

Saranghae, Hwaiting Hyeong!!!

“Nothing has ever broken me like you did
No one I ever wanted more than you
Nobody else can make a ‘girl’ so weak
Make her fall in love so deep Baby

No one has ever known me like you did
There’s just no other boy to see me through
And every single memory I know
Reminds me that I’m all alone, all alone

* If I could just get over you I would
Don’t wanna love you anymore
And missing you is like fighting a war
It’s a battle I’m losing
And I’d give up boy if I could
If I could walk away as easily as you I Would

Thought I’ve seen enough to know it all
But not enough to know how it feels to fall
But the kind of pain you left me with
It never seems to heal
And it never lets me go

Tell me how do I live with tainted love?
Tell me how can I feel no feelings?
Is there a way to leave it all behind?

If I could just get over you I would
Don’t wanna love you anymore
And missing you is like fighting a war
It’s a battle I’m losing
And I’d give up boy if I could
Just tell me how to walk away
Away from loving you And I Would”-Henry Lau – I Would /gue ubah liriknya dikit\

 

=) tertawalah, karena ini episode terkonyol dalam hidupku, ketika aku terlalu meninggikan namamu, Alwan Hyeong. Ini berakhir disini bukan? Di 28 Mei 2015 (=

 

 

img1309.jpg

DSC_0759

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s